Cabinet Stomatologic
Stomatologie Sector 5
Stomatologie Copii
Cabinet Stomatologic Sector 5
Cabinet Stomatologie Rahova

Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal ÅŸi libera circulaÅ£ie a acestor date este reglementată de Regulamentul UE nr. 2016/679 (denumit în continuare” Regulamentul”).

Furnizorul, precum È™i persoana împuternicită au obligaÈ›ia de a administra in condiÈ›ii de siguranÈ›a È™i numai pentru sopurile specificate datele personale colectate de la Client.

Scopul colectării È™i prelucrării datelor este: activități de promovare a Produselor È™i serviciilor, activități comerciale, activități de statistică È™i cercetare de piață, informarea clienÈ›ilor/utilizatorilor privind situaÈ›ia contului lor de pe www.cliniquedent.ro, informarea clienÈ›ilor/utilizatorilor privind activităţi de marketing, activităţi comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de cercetare de piaÈ›a, activități de statistică, de urmărire si monitorizare a vânzărilor si comportamentul consumatorului

Datele colectate sunt utilizate È™i prelucrate de către Furnizor, direct sau prin persoanele împuternicite de către Furnizor.

Furnizorul nu permite colectarea datelor personale ale clientilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

Datele cu caracter personal introduse de către Client în Formular sunt necesare în vederea încheierii Contractului dintre Furnizor È™i Client. Contractul nu se va considera încheiat, dacă Clientul refuză introducerea datelor cu caracter personal în Formular. Astfel, Furnizorul nu va fi obligată să livreze Produsul.

În conformitate cu dispoziÈ›iile Regulamentului Clientul beneficiază de următoarele drepturi:

- dreptul de informare; operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puÅ£in următoarele informaÅ£ii, cu excepÅ£ia cazului în care această persoană posedă deja informaÅ£iile respective: identitatea operatorului ÅŸi a reprezentantului acestuia; scopul în care se face prelucrarea datelor; informaÅ£ii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie ÅŸi consecinÅ£ele refuzului de a le furniza; existenÅ£a drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenÅ£ie asupra datelor ÅŸi de opoziÅ£ie, precum ÅŸi condiÅ£iile în care pot fi exercitate.

- dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a obÅ£ine de la operator, la cerere ÅŸi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

- dreptul de intervenÅ£ie asupra datelor; respectiv rectificarea, actualizarea, blocarea sau ÅŸtergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte; transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi; notificarea către terÅ£ii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operaÅ£iuni efectuate mai sus.

- dreptul de opoziÅ£ie (respectiv persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate ÅŸi legitime legate de situaÅ£ia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepÅ£ia cazurilor în care există dispoziÅ£ii legale contrare.

- dreptul de a se adresa justiÅ£iei; respectiv dreptul de a se adresa justiÅ£iei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încălcate.

- dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic, cu condiÈ›ia ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul dumnevoastră sau să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiÅ£i un exemplar cu datele dumnevoastră cu caracter personal, puteÅ£i solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dumnevoastră.

- dreptul la È™tergere: puteÈ›i obÈ›ine de la noi È™tergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

Cu privire la exercitarea drepturilor privind protecția datelor cu caracter personal Clientul va contacta Furnizorul la număr de telefon sau la adresa de postă electronica din datele de contact.

CUM PRELUCRAM DATELE PERSONALE:

Furnizorul colecteaza si prelucreaza datele personale pentru furnizarea comenzilor si pentru livrarea produselor. De asemenea datele sunt colectate si pentru crearea unor oferte personalizate in functie de profilul fiecarui client.

Ce date sunt colectate:

Cu ajutorul cookie-urilor sunt colectate: adresa IP, browser-ul de internet utilizat, date de protocol HHTPS/HTTPS; durata vizitei; locul unde se afla dispozitivul (daca optiunea de localizare este activata pe dispozitivul utilizat).

CÂT TIMP PÄ‚STRÄ‚M DATELE TALE?

Datele asociate tie vor fi È™terse sau anonimizate la cererea ta astfel încât să nu mai poÈ›i fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligaÈ›i să păstrăm datele tale pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim.

CU CINE IMPARTASIM DATELE TALE:

Datele sunt transmise si pot fi prelucrate de partenerii nostri de incredere, atent selectati si cu care colaboram pentru a-ti putea presta serviciile.

Transmitem unele date către terțe părți (furnizorii și partenerii noștri) pentru realizarea funcțiilor și serviciilor necesare operării activităților, cum ar fi:

Asiguram procesele tehnice necesare pentru colectarea, prelucrarea È™i păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele tale personale în siguranță È™i luăm toate măsurile de protecÈ›ie rezonabile pentru a face acest lucru.

Implementăm procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT și de monitorizare și audit al securității sistemelor și infrastructuri IT conform politicilor interne ale Furnizorului.

În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceÈ™tia) că È™i parteneri noÈ™tri de încredere gestionează măsuri tehnice È™i organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceÈ™tia.

 

Str. Petre Ispirescu, Nr.2, Sector 5, Bucuresti (Intersectie Calea Rahovei cu Petre Ispirescu, vila portocalie)

Newsletter

Fiti la curent cu toate ofertele cabinetului nostru stomatologic.

Ce spun pacientii

Parerea pacientilor despre cabinetul stomatologic

 • Super cabinet si personal!Toata stima pentru ceea ce faceti!revin de fiecare data cu placere

  Marian Vintila
  17.08.2014
 • Un cabinet unde gasesti medici cu experienta si care iti explica toti pasii care trebuiesc urmati,ti se acorda toata atentia fara ca nimeni sa se grabeasca chiar daca sala de asteptare este plina de f...

  Alexandra
  12.03.2015
 • Cel mai frumos si curat cabinet din sectorul 5! Sunteti niste oameni mununati!

  Daniela
  29.07.2014
 • Este ok

  Andreea
  08.01.2019
 • Dr.Horvath este cel mai cald si cel mai bland si cel mai bun medic!!

  Mastacan Catalin
  13.05.2016
 • Nota 10 pentru toata echipa!

  Madalina
  08.09.2013
 • Toti sunteti draguti si primitori,dar tin sa-i multumesc Dr.Horvath pentru zambetul pe care mi l-a redat!

  Mony
  23.05.2016
 • O clinica frumoasa cu medici de exceptie si preturi foarte bune!Mult succes in continuare!

  Maria
  28.11.2014
 • Sunt foarte multumita in urma tratamentului facut la dvs.Cu siguranta voi mai apela la dna dr.Alina ori de cate ori va fi nevoie

  Veronica C.
  06.05.2016
 • Fetita mea de 5 anisori ma roaga sa mergem la dentist la dna dr.Tiu.Ii multumesc din suflet pentru rabdare!

  Anca
  21.12.2013
 • Un cabinet modern,curat si cu oameni minunati care iti devin prieteni inca de la prima vizita.Faceti o treaba foarte buna!

  Maria Moisescu
  17.11.2013
 • Va multumesc dna dr.Alina pentru ca m-ati facut sa imi inving teama de dentist !Multumesc pentru rabdare !

  Niculae Ionela
  14.05.2014
 • Serviciii excelente!Cei mai buni medici dentisti intr-o clinica foarte frumoasa!

  Lavinia Filipas
  10.05.2016
 • Voi apela si pe viitor la voi cu cea mai mare incredere!

  Raicu Sanda
  14.05.2016
 • Voi apela pe viitor cu cea mai mare incredere!Multumesc domnului dr Cosmin

  ELENA
  05.05.2016
 • Fetita mea are 5 anisori si merge la dentist fara nici o problema de cand am intalnit-o pe dna Dr.Tiu,o dna extraordinara,cu multa rabdare! Recomand din suflet aceasta clinica pentru profesionalism s...

  Apostolache Aurora
  28.01.2015
 • Nota 10 pentru toata echipa!

  Eremia Constantin
  06.02.2017
 • Problemele mele legate de dantura s-au rezolvat de cand am gasit acest cabinet,fara durere,cu multa rabdare din partea dnei Dr.Tiu.Va multumesc

  Stefan Mihalcea
  14.10.2013
 • Am fost aici si sunt foarte multumit de serviciile de care am avut parte.Recomand cu incredere aceasta clinica!!

  Todi Paul
  02.05.2016
 • Un cabinet foarte curat,o atmosfera placuta si personal de calitate

  Gheorghe Aurelia
  14.03.2014
 • Multumesc Dr.Horvath pentru tratamentele efectuate si rabdarea de care a dat dovada

  Petruta Marin
  08.01.2014
 • Multumesc dnului dr.Horvath Liviu! Sunt foarte multumita! Este clar ca acest om face totul cu placere, pricepere si indemanare! Cabinetul este foarte curat, preturile nu sunt mari, iar dnul dr.are fo...

  Negoi Daniela Gina
  23.01.2019
 • Merg cu f mare drag la acest cabinet!Frica a disparut,tratamente fara durere iar dna Alina Stanica un medic foarte bun

  Vlad V.
  11.09.2014
 • Multumesc dnei. dr Ciurea pentru dantura perfecta care mi-a creat-o cu ajutorul aparatului dentar!

  Soare Elisa
  02.10.2014
 • Recomand cu incredere aceasta clinica din toate punctele de vedere!Dr.Horvath este medicul care m-a facut sa nu imi mai fie frica de dentist,un medic care te linisteste prin felul de a fi si f.bine pr...

  Mircea Petrache
  22.12.2014
 • rabdare si profesionalism! Dr.Cosmin este un medic foarte bun si se vede cu cata pasiune isi exercita meseria

  Dumitru Andrei
  16.05.2016
 • implantul dentar este o sulutie formidabila pentru un zimbet perfect

  Marcel Modovanu
  07.02.2017
Facebook Twitter Google Linkedin